VisagieMar10a

Make-up

Ken je dat! Je hebt van een bepaalde merk altijd dezelfde kleur oogschaduw, foundation, lippenstift of lipgloss. Daar voel je je vetrouwd mee en zeker. En dan opeens als je aan een nieuwe toe bent..........is jou kleur uit de collectie gehaald.Of je koopt iets en het is eigenlijk niet wat je dacht dat het was, de kleur of samenstelling is niet goed. Een miskoop!

EGO cosmetics customized make-up

Exclusief op maat gemengde make-up. Voor iedere huidskleur, huidtype, man of vrouw.

Make-up is nooit meer zoals het was door oneĆ­ndige mogelijkheden van het costomizen voor zowel de blanke als de gekleurde huid! Maatwerk in optima forma en toch betaalbaar.

In een persoonlijke afspraak worden make-up producten aangemeten en direct op maat gemengd in kleur en samenstelling. Dit kan op advies of op eigen voorkeur.

Tijdens het mengproces van circa 30 minuten per product wordt steeds getest totdat het product geheel aan alle wensen voldoet. Miskopen zijn hierdoor uitgesloten.

Aan het eind van de afspraak krijgt men de op maat gemengde product direct in verpakking mee. De persoonlijke formules blijven bewaard, zodat de producten altijd opnieuw gemengd kunnen worden.

Bruiloft en partijen

Heb je voor een belangerijke gelegenheid, bij je outfit ,aangepaste make-up nodig , bel en maak een afspraak!

Make-up uit de collectie

Geen probleem met een kleinbeetje van de juiste kleur, kan het nagemaakt worden.

Vrijgezellenfeest

Maak je eigen make-up onder het genot van een hap en een drankje.

Visagie
  • Advies op maat
  • Bruidsarrangement (ook op locatie)
  • Fotoshoot